اعطای جایزه فاب نقره‌ای به پایگاه اشتراک دانش دانشگاه فردوسی مشهد

اطلاع رسانی
    • محدود
بوسیله اطلاع رسانی زمان: 874 روز قبل نظرات (5)

اعطای جایزه فاب نقره‌ای به پایگاه اشتراک دانش دانشگاه فردوسی مشهد

جایزه فاب نقره‌ای سومین همایش مدیران فناوری اطلاعات کشور به پایگاه اشتراک دانش (پاد) دانشگاه فردوسی مشهد اعطا شد.

همچنین وب‌گاه دانشگاه فردوسی مشهد نیز به‌عنوان وب‌گاه برگزیده در این همایش مورد تقدیر قرار گرفت.

جایزه ملی فناوری اطلاعات برتر (فاب) در قالب همایش مدیران فناوری اطلاعات مراکز علمی کشور به تعدادی از دستاوردهای برگزیده در حوزه کاربست فناوری اطلاعات در مراکز علمی کشور اعطا می‌ شود.

در سومین همایش مدیران فناوری اطلاعات مراکز علمی کشور علاوه بر معرفی دستاوردهای برتر، جایزه‌ای از سوی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات به نمایندگی از شورای‌عالی علوم، تحقیقات و فناوری با عنوان «جایزه فناوری اطلاعات برتر مراکز علمی کشور» (فاب) در دو بخش دانشجویی و غیر دانشجویی به تعداد محدودی دستاوردهای برگزیده اعطا شد.

• تعداد کل: 5

بلاک کردن کاربر

در صورت لزوم، به مدیریت گزارش دهید.

آیا مطمئن هستید که می خواهید این کاربر را بلاک کنید؟