تذکر و اخطار

اطلاع رسانی
    • محدود
بوسیله اطلاع رسانی زمان: 800 روز قبل نظرات (32)

قابل توجه اعضا و استفاده کنندگان از سامانه پاد؛ خرید و فروش منابع یا امور تبلیغاتی در سامانه پاد ممنوع بوده و با افراد خاطی بنا به صلاح دید مدیران و طبق مقررات برخورد خواهد شد.

در صورت رویت هر گونه تخلف، کاربران موظفند که با  ارسال "گزارش تخلف" یا از قسمت "تماس با ما"، مدیران را مطلع نمایند.

مدیریت اشتراک دانش پاد

• تعداد کل: 32
  • حسن حسابی زمان: 646 روز قبل

در عوض به اون آقا پسرايي كه مدت زيادي به خانوما تيكه نميندازن جايزه بديد.

• بانو زمان: 635 روز قبل

ای کاش میشد اگه نخواستیم از کسی پیامی دریافت کنیم بذاریمش لیست رد تماس...خوب میشد ممنون

• جواد زمان: 268 روز قبل

کافیه سری به سایت های مختلف بزنید هزار جور منابع با کمترین هزینه به دست دانشجو میرسونن. لازم نیس کسی تو پاد وقت خودشو بخاطر خرید منبع و یا تبلیغات تلف کنه.
    ضمنا محیط پاد کسل کننده است. چرا مسئولین پاد رسیدگی نمی کنند؟ مگه اسم این سامانه، شبکه اجتماعی دانشگاه فردوسی نیست؟ کاش کمی جو شاد و صمیمی تر بود. با نظراتی که دارم می خونم و این دانشجوهایی که من می بینم اگه ول شون کنید میفتن به جون هم و اونقدر همدیگه رو کتک میزنن که از پا بیفتن. جای تأسف داره برای دانشگاه به این خوبی که چنین جوی و چنین دانشجوهایی رو پذیرش میکنه. جو دانشگاه بوعلی خیلی شادتره. با اینکه اونجا محدودیت هم زیاده.

• جواد زمان: 268 روز قبل

البته جای تقدیر داره از دانشجوهایی که حریم خصوصی دانشجوهای دیگه رو محترم و با ارج می دونن. سامانه پاد باید امتیاز رو به پسران منضبظ اختصاص بده نه کسانی که فله ای فایل های قدیمی رو هم آپلود می کنن.

• جواد زمان: 268 روز قبل

و همچنین دختران منضبط. ظاهراً انضباط تو این سامانه امتیازی نداره فعلا.

• زهرا عباس ابادی زمان: 226 روز قبل

بله لطفااستفاده علمی شودباتشکر

• ..... زمان: 37 روز قبل

خريد و فروش منابع!!! چه باحال .راه خوبيه براي پول در آوردن يه سري قشر تحصيل كرده كه آينده ي شغليشون روي هواس!!! اينهمه دزدي زورتون به دانشجوي بينوا ميرسه. اما كلا كار بديه منم مخالفم بكشيدشون !!!!

بلاک کردن کاربر

در صورت لزوم، به مدیریت گزارش دهید.

آیا مطمئن هستید که می خواهید این کاربر را بلاک کنید؟